經過見到好多人嘅校長燒肉店,心郁郁想試下睇下到底有幾吸引可以有咁多人食!一上到去,餐廳職員好主動安排位置,服務態度十分好,上到去望到有好多唔同款的野食比佢嚇一嚇,款式多到太誇張,望到都流曬口水😋😋😋😋出到去自助bar,見到有好多壽司同埋刺身,啱曬我口味😋,第一時間排隊拎左少少壽司填飽左少少個肚仔先!拎左帆立貝同埋蝦,兩個都好有鮮味,鍾意食海鮮的一定要試下!壽司拎左少少蟹柳壽司同埋腐皮壽司,最基本的食物最能夠試得出好唔好食! 果然冇令到我失望!另外放題少不了嘅當然而家係燒肉,肉類款式有很多,牛魚雞豬羊都有齊!個個都拎左好多肉類,我都唔汁輸,每樣都拎咗少少,當然最愛嘅係牛肉,牛肉味濃郁,食得出呢個價錢比呢隻牛完全係對得住呢個價錢!🍽️🤤會再過返尋味🤤🤤🤤推薦指數:10/10🔥🔥🔥

推薦指數:10/10🔥🔥🔥