黎到女人街,食肆琳琅滿目,係呀返唔知點樣選擇之下被大丸既和風裝修吸引,決定咗去食~ 內裡位置相當舒服,同隔離枱有一定距離之餘,又有軟墊梳化坐~火灸黑豚肉拉麵🍜麵條彈牙,叉燒質感唔錯、入味,糖心蛋流心程度💯雜錦天婦羅天婦羅種類豐富,有海蝦🦐、茄子🍆、南瓜、紫薯、冬菇、青椒🫑,滿足晒喜歡多元化種類天婦羅既我🤣 全部都炸得岩岩好又唔油😙明太子雞翼係成只雞翼連埋雞翼尖架~雞肉嫩滑,加埋明太子好香口~ I like 伴碟有沙律🥗食,平衡一下,仲比埋檸檬你去滴,加添清新既感覺😌和牛串燒和牛串每粒和牛粒之間都夾左塊洋蔥🧅,可以中和到肉類既膩感,加埋和牛肉既軟稔和豐富既調味,真不錯😋抹茶🍵拿鐵標準,飲得出奶和抹茶既比例剛剛好~
內裡位置相當舒服,同隔離枱有一定距離之餘,又有軟墊梳化坐~

火灸黑豚肉拉麵🍜
麵條彈牙,叉燒質感唔錯、入味,糖心蛋流心程度💯

雜錦天婦羅

明太子雞翼

和牛串燒

抹茶🍵拿鐵
標準,飲得出奶和抹茶既比例剛剛好~

2023-04-11