2020-07-16
約了一大班朋友去食呢間餐廳, 座位寬闊, 8-10人一張檯都無問題, 坐得幾舒服!食物份量都算足夠, 大家都食得滿足!泰式拼盤 $145泰式拼盤有蝦餅, 春卷, 魚餅, 香葉包雞各2件, 如果可以分大和細size的話比較好, 人多時大家未能夠試其他款式! 味道方面不錯, 個人提介魚餅和蝦餅!! 價錢來說算是有點貴!椰汁青咖喱牛肉 $76咖喱加入了椰汁, 所以好香, 雖然看似汁多, 但味道不會好淡, 牛肉方面比較細小, 不太多...泰式明爐烏頭魚 $169魚幾滑幾大條, 另外會跟一碗湯比我們自己加上去! 有點肉碎, 雜菌, 大蔥作調味, 湯幾飲!原隻菠蘿海鮮焗飯 $104個人認為幾抵食, 好大個菠蘿, 飯都放到好滿!! 海鮮算多而且大隻, 加入nuts, 乾提子和肉鬆等等, 令整個飯好好口感, 酸酸甜甜好開胃!
食物份量都算足夠, 大家都食得滿足!
泰式拼盤
椰汁青咖喱牛肉