2022-05-01 63 views
話說有日夜晚放工去元朗買外賣,見到呢間YouTuber同好多Foodieacc都有推介嘅爆辣冷麵,好長人龍排咗半個鐘先輪到我。老闆服務態度一般,而且咁大間舖得佢一個人,難怪要等咁耐。老闆口罩冇戴好,大得一半路左個鼻窿出嚟。 又冇帶手套,收完錢直接整嘢食,超級唔衛生。 而且鋪面亦都有唔少昆蟲,見到有隻甲蟲定唔知烏蠅喺煮嘢食個煎pan度爛泥冷去。 跟住上網睇返其他食評先知道原來好多人食到肚屙。 我最後叫咗個爆多蟹子冷麵,其實好一般,蟹子份量唔算好多係鋪滿個面,成個拉麵得個辣字,而且食完好濟,唔值得排咁耐隊。 一個冷麵成$48其實可以食到好多其他好嘢。括而言建議大家唔好太相信foodie嘅食評。

括而言建議大家唔好太相信foodie嘅食評。
TakeAway