2006-06-03 7 views
今日同蝦子餅手拖手到赤柱行(5.6年無過),行無耐,見倒一位好落力的亞叔向我們推薦,返正廣場內的食店未試過。12:30PM,一進餐廳,約5-6客。由於今日有雨,有D"翳焗",揀嘆冷氣,不過都見到個VIEW好正。ORDER2份SET LUNCH,先個湯同皰,OK喎!蕃茄湯唔會太酸,個包脆脆地。主菜:蝦子餅要羊柳伴意大利飯,羊柳煎得OK,唔算"鞋"唔係好"酥",但D飯好濕又無味同好"酥"???我就叫青咖哩鴨肉飯,青咖哩幾香,鴨肉也煎得唔"鞋",只係D飯比較硬同D汁比較少。餐飲要2杯COFFEE,一般般喇,不過好夠熱!2位多謝173蚊。遊客區,係噤上啦!
餐飲要2杯COFFEE,一般般喇,不過好夠熱!
2位多謝173蚊。遊客區,係噤上啦!