2019-01-06
知我鍾意食牛牛, 佢就帶咗我黎中環食老友推介嘞~Portobello Fries with Raclette Cheese $128呢個炸大菇 真係比到驚喜我呢個平時對菜無特別感受嘅食肉獸啊!估唔到一啖咬落去咁多汁! 真係忍唔住咬緊一件 就經已想接下一件了~Steamed US Fresh Clams $248我以前一向對貝殼類無特別興趣, 係因為佢鍾意食, 所以我開始鍾意陪佢食~今次呢個蜆好 ok 喎又, 無腥無沙 肉彈牙, 我見佢食得好開心呀!Grilled Chef' Pick Fish $348又係因為佢鍾意食魚, 所以平日都䀆量會叫~呢個魚 外層煎得香脆 肉質滑溜好緊要, 我地下次黎都會 encore 呀!Creamed Corn $60推介呀, 唔覺漏 不經不過就一啖接一啖... 香甜粟米比滑滑忌亷包住, 食落大滿足~Grilled Asparagus with sea Salt & Pepper $88我的最愛黎喇~我終於等到喇~Slow-roasted beed short Rob $588上枱 香噴噴 熱辣辣~好想快啲食啊!快手影幾張打卡相, 我地都忍唔住快快開始食食
Steamed US Fresh Clams $248
Grilled Chef' Pick Fish $348
又係因為佢鍾意食魚, 所以平日都䀆量會叫~
Creamed Corn $60
推介呀, 唔覺漏 不經不過就一啖接一啖...
香甜粟米比滑滑忌亷包住, 食落大滿足~
我的最愛黎喇~
我終於等到喇~
上枱 香噴噴 熱辣辣~
好想快啲食啊!
快手影幾張打卡相, 我地都忍唔住快快開始食食食喇~
肉味香濃, 林身得黎有咬口, 我特喇特別鍾意帶筋位嘅部份! 更有𡁻勁 肉味更香濃啊!!!
真係忍唔住 骨頭都啜一啜啊!
今晚呢餐, 食得好滿足呀!