2015-11-03 4360 views
💥🗿進擊的巨人🗿💥唔會未聽過掛? 佢既主題餐廳你又試過未先😏? 呢份燒肉全部都用上豚肉 有唔同部位食醃得好輕手 所以試到肉既鮮味🐷食法可以配上生菜 加埋醬汁就惹味啲😙份量好多 其實夠三個人share因為有朋友唔係好食得辣,店員就推介呢款比我地💁好高好多菜😍🌿🍄🌳有娃娃菜、韮菜、金菇、豆腐、同好多好多芽菜🙌其實係一個菜煲😂另外仲有腐皮、年糕、豚肉🐷最搞笑係會另上一舊骨膠原🌝湯底味道唔錯😋唔會太咸同埋又真係唔辣喎,食好多先會感受到少少辣🙅🔥個人都幾鐘意呢個鍋,但定價有啲高任何二人前料理都包呢個飲品😀成座上枱俾你玩好有趣 用把槍仔射出黎都幾配合主題🔫我斟得好開心😂味道方面 係超級似一包包荔枝味個啲椰果😍!!偏甜所以有冰會好啲~仲有青蘋果同巨峰提子味揀添本身想食草莓味但黎錯咗無得換😪家姐同我講先知原來呢個造型好貼題😃佢話多士外層真係好似圍牆🍞啲可可脆片係巨人喎😂圍牆非常香脆好好食🙆應該係同Pokka Cafe一樣整法 我鍾意👍另有朱古力雪糕、綿花糖同香蕉🍌食落唔會太乾,所有嘢配埋一齊味道還可以👯我會話係一個重量級嘅甜品🗿
巨人の鐵人燒肉
呢份燒肉全部都用上豚肉 有唔同部位食
醃得好輕手 所以試到肉既鮮味🐷
食法可以配上生菜 加埋醬汁就惹味啲😙
份量好多 其實夠三個人share
巨人の韓美人鐵板鍋
因為有朋友唔係好食得辣,店員就推介呢款比我地💁
好高好多菜😍🌿🍄🌳
另外仲有腐皮、年糕、豚肉🐷
最搞笑係會另上一舊骨膠原🌝
個人都幾鐘意呢個鍋,但定價有啲高
推進器梳打飲品 (藍蝶花荔枝)
任何二人前料理都包呢個飲品😀
成座上枱俾你玩好有趣 用把槍仔射出黎都幾配合主題🔫
我斟得好開心😂
味道方面 係超級似一包包荔枝味個啲椰果😍!!
偏甜所以有冰會好啲~仲有青蘋果同巨峰提子味揀添
瑪利亞圍牆蜜嘜多士 (朱古力味)
本身想食草莓味但黎錯咗無得換😪
啲可可脆片係巨人喎😂
另有朱古力雪糕、綿花糖同香蕉🍌
食落唔會太乾,所有嘢配埋一齊味道還可以👯
我會話係一個重量級嘅甜品🗿
2015-09-15