2023-03-17 1181 views
喺港澳碼頭等等下車突然聞到好強烈嘅燒肉味,反正未肚餓又喺好奇心驅使下就走返上去信德中心搵下原來係呢間燒肉like, 之前冇食過。行埋去望下餐牌,定食格局每份都係一百蚊鬆啲,又ok 喎! 就一於入去試下啦自助電話落單兼比埋錢,過程都好快。唔洗等好耐就送到嚟,我哋叫左2個餐,咩都有啲。佢仲好好可以揀飯量同肉量,細食就唔怕食唔晒而浪費啦醬料都好多選擇。可惜我哋坐高枱,比較窄坐得唔算好舒服呢個 set 有牛有豬又有雞,咩都有好抵食,肉質都唔差! 我就叫左個有牛小排嘅餐,牛肉好好食,個紫菜飯好似牛角嗰個咁,都好正。 啲牛唔夠喉之後仲追加多次最尾甜品叫左呢個,跟佢指示燒一陣,但發覺好易燶😢 可能要叫佢換左個網先,不過刮走燶嘅部分就可以,呢個雪糕好好味,似梳打汽水味呢間好適合一兩個人簡單快食個日式燒肉,定食價錢都好抵唔貴。如果下次可以坐普通枱冇咁逼會好好多

醬料都好多選擇。可惜我哋坐高枱,比較窄坐得唔算好舒服

呢個 set 有牛有豬又有雞,咩都有好抵食,肉質都唔差!