2023-03-18 2501 views
呢間Cafe有兩層,地下嗰層係粉紅少女風,上層就有好多霓虹燈、港式潮語。一直想試呢間Cafe好耐,主要因為呢度嘅甜品可以畫公仔。今次因為要幫一位好鐘意維尼嘅朋友餞行,所以揀咗呢間作為我哋最後喺香港一齊食嘅飯🥺🧡南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $158套餐連沙律、甜品及飲品煙三文魚份量好多,唔會太鹹;意大利飯好食到南瓜蓉嘅質地,好足料。沙律有新鮮嘅沙律菜同Parma ham,甜品係好耐無食過嘅乳酪雪糕😆🖤黑松露卡邦尼意大利粉 $158套餐連沙律、甜品及飲品個卡邦尼意粉好掛汁,充滿濃郁嘅黑松露同芝士香味,而且仲有好多煙肉、蘑菇。以呢個價錢嚟講,有埋沙律、甜品、飲品,真心抵食😋🤎Lotus bisoff latte 跟餐+$35賣相靚得嚟又好飲,除咗面頭有塊焦糖脆餅,飲到尾會飲到食到啲稔曬嘅餅碎,整體嚟講好飲嘅👍🏻🍰當日贈送甜品:朱古力栗子蛋糕WhatsApp訂座滿$300送甜品,生日字句及隨機公仔圖案都係免費,指定圖案就收$38或消費滿$500就免費😍 當日送朱古力栗子蛋糕,味道唔錯,面層嘅栗子cream唔會太多太over。重點係指定嘅呢隻pooh真係超得意,我同朋友都超鐘意🥰

🧡南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $158
套餐連沙律、甜品及飲品