2021-01-29 335 views
相信今年新年都只能和家人一起過了😅😅揀定新年禮盒畀外母 同媽咪先😬行經city walk皇玥做緊三送一 ,啱曬喎 😌😌仲可以聚會嗰陣時一齊食添👍Packing好高貴,真係送禮大方得體 ,新年特輯精裝禮盒,裏面有曲奇🍪蛋卷、蝴蝶酥 ,各取所需又真係幾啱喎🥳🥳全部獨立包裝!仲有黃金脆條 、伯爵茶蛋卷,口味好獨特 ,一入口非常之鬆脆 ,食完一定要吸塵呀哈哈🤣🤣🤣用嚟做下午茶 都係一個唔錯嘅選擇 !個人特別喜歡食紫菜蝴蝶酥,紫菜嘅香味和蝴蝶酥嘅牛油香融為一體,口感好正!🥰🥰曲奇兩隻味我就比較鍾意食完個原味多啲 ,最欣賞佢全部獨立包裝 食幾多都得👍👍老婆都讚我選得好🤩🤩三餸一之後計返二百零蚊 一盒,真係送禮自用都好適合😝😝