退步了.....真係差左好多....... EdwardCCPLevel 22010-02-2838 views Follow 中學生果時已經來過正記, 因為真係抵食好食... 但係呢一兩年來食一次又一次退步..... 上幾次來覺得d野食差左好多...今次諗住都食左成十年....比多次機會佢....點知.... 1. 豉椒炒硯: d硯又係唔熱既!! 勁多沙!!! 垃圾!!! 2. 魚香茄子煲: 正常味道..係有dd 咸同唔夠咸魚味 3. 京都骨: 普普通通...細碟左d 4. 西蘭花炒鮮魷: 西蘭花炒得有點over 5. 鹽水雞(半隻): 好少, 全熟所以有d un......同埋竟然最後食飽飯先來.... 同埋上菜次序好怪....... 就算我係熟客....短期內應該唔來...The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare退步了.....真係差左好多....... 正記菜館 https://s.openrice.com/QrKT0MOOV00Report Post Ratings1Taste1Decor2Service2Hygiene2ValueDate of Visit2010-02-27Spending Per Head$80 (Dinner)CelebrationBirthday