2017-06-10 412 views
記得之前食過佢地既格仔餅都唔錯,所以有排一入開新蒲崗都會心思思想買黎食不過近呢半年小左入嗰頭,都好耐無食嚕~~咁岩上星期孖住入開個頭搵埋啲朋友食飯,我地早到左又見有啲口痕,所以就諗住買返底格仔餅食....雖然自己中意食原味既格仔餅,不過男朋友話食過佢地既雙重朱古力都好正,咁就一於俾佢話事叫左底“雙重朱古力格仔餅”,之後仲以半價優惠10蚊加左杯巨峰多多!-等左大概5-10分鐘就拎整杯飲品同格仔餅啦格仔餅拎上手都好重手,係熱辣辣架!咬落去的確好濃朱古力味,但致命既做唔外脆既效果,加上紙袋無通風位又吹得唔夠時間,食左兩啖就已經淋曬而杯手調飲品更加令人失望,完全係無味架飲落就好似飲緊一杯凍凍地既色素咁

不過近呢半年小左入嗰頭,都好耐無食嚕~~
等左大概5-10分鐘就拎整杯飲品同格仔餅啦

格仔餅拎上手都好重手,係熱辣辣架!

而杯手調飲品更加令人失望,完全係無味架
飲落就好似飲緊一杯凍凍地既色素咁
TakeAway