2025-07-25
今日同一班細路又嚟到又一城溜冰,放暑假,人多咗,尤其多咗好多小朋友,溜完冰,又嚟到呢間餐廳食上海菜,今日餐廳爆滿,6個人可能要等1個鐘,好彩帶位員工話如果19:45可以還到枱,可以先比張枱我哋先,睇落有個半鐘,應該可以,坐底嗱嗱臨點菜,炸雞係必點嘅,跟住松子魚,上海粗炒,小蘢包,雞絲粉皮,臭豆腐,元蹄,高力豆沙等,都係我哋一家最喜愛嘅餸菜,好快,餸菜一一上,味道一如以往,食物保持水準,好似炸雞,皮脆肉嫩,上海粗炒唔會太咸太油,元蹄炆得好入味,又夠淋,本來叫咗高力豆沙,但係唔小心叫咗豆沙窩餅,自己落錯單,口着面皮問問經理可唔可以幫我哋換,殊不知,經理話無問題,真的幫我哋換番高力豆沙,我哋一家對呢間店舖,都非常滿意,樓面女員工會不時嚟同我哋啲細路玩吓,傾吓,樓面員工亦會主動加茶,執碟、換碟,食完唔駛個半鐘,立刻埋單還番張枱,美滿的一餐