2009-01-13 55 views
自從阿士厘度castro人面全非之後,飲酒的場地已經轉左來呢間了﹗一個原因,就係happy hour夠哂平,$29可以有生啤、支裝啤或者紅白酒選擇﹗除此以外係小食墨西哥片無限免費供應,酒又平又有免費小食要在尖咀搵去邊到搵呢?九點last order仲會問你留幾多杯,係留幾多杯都得,夠哂friendly,岩哂我呢0的長氣又貪玩既地盤人士,一大班friend由六點飲到九點傾飽飲醉一人都唔洗一百蚊就埋到單,其他酒吧一定唔得啦﹗呢日來到見到有個飲醉了的橙衫中年漢周圍鬧事,異常有趣,大叫大嚷,頓時成為全場焦點,待應老外本地薑個個笑得不易樂乎,來呢0的清吧又洗咩飲到咁醉呢?

$100 (Other)