有冇人同我一樣覺得食泰國嘢係無論夏天定冬天都好啱食嘅😂✌🏻熱嗰陣食沙律飲椰青,凍嗰陣食啲辣嘢㷫烚烚好暖胃。金鑽鮮菠蘿沙律👉🏻由金鑽鮮菠蘿特制的沙律其實好少見,可能成本高吧,因為它特別甜度高人一等,味道又清新,配上泰式調味料,味道特別開胃。串燒魷魚👉🏻口感Q彈,配上特色醬汁甜甜辣辣好惹味。招牌泰式火山排骨👉🏻重型砲一樣好震撼,獨特嘅摩天塔外型超打卡👍配上泰式酸辣醬汁,大大減低吃肉嘅油膩感,越食越火噴噴,愈火噴噴竟然越好味😋加上排骨炆得好腍,中間嘅軟骨同埋骨髓一咬到底,加上肉質軟綿綿,重點來了,這麼多重享受竟然只需要百幾蚊就食到,so crazy!Right?椰皇三重奏👉🏻底層係椰青果凍,上面一層係椰汁奶凍,軟滑同Creamy嘅質地再配埋粒粒椰絲增加口感,果然好味!

串燒魷魚👉🏻口感Q彈,配上特色醬汁甜甜辣辣好惹味。