2021-03-29
近幾年一轉季就成日都好想燒烤😂但係一路都約唔成🥺 最近就如願以償😜 可以食一個懶人燒烤🍢店主同其他店員都勁helpful🥰❤️言談之間,我發現店主係一個好鍾意整潔嘅人所有嘢都好井井有條 所以我即刻放心晒😂 呢度嘅衛生狀況一定好ok🥰店主教我哋食窮佢既流程😂🤪一)出去拎咗串燒先 放個個爐到燒二)燒緊嘢食嘅時候 就可以出去拎啲熱蕈/前菜三)返埋位就一路食熱蕈/前菜,一路揀小食/炸物/主食,因為係即叫即整🥰每一台客人都會得到一條超級大份嘅蒜蓉燒茄子🍆😍 份量十足之餘用料豐富😍串燒既選擇都好足夠😚 各種類型都有唔係新鮮嘅食材都唔夠膽比大家即拎即燒🥰睇住佢轉呀轉😆 好爽~試咗呢一個泰式雞肉串 本身就已經醃好咗非常之入味🥰 而且雞肉好嫩滑我最鍾意就係燒腸仔😂😂 拎咗一堆腸仔返嚟燒台灣腸 芝士腸 廚師腸😛 最鍾意都係台灣腸🤣 黑椒味香濃有少少辣😍仲有呢一個牛肉串 有少少黑椒作為調味但我仲係食得出佢嘅牛香味😍 五花腩豬肉都要試吓 有種喺韓國食五花腩嘅感覺😍如果有埋生菜包住佢嚟食就更加好啦💕講到最有可塑性既 就一定係單骨雞翼❣️❣️❣️配上唔同嘅醬汁或者唔同嘅味粉都有唔同嘅味道❣️ 強烈推薦 燒左勁多 仲有棉花糖
但係一路都約唔成🥺
最近就如願以償😜 可以食一個懶人燒烤🍢
店主同其他店員都勁helpful🥰❤️
言談之間,我發現店主係一個好鍾意整潔嘅人
所有嘢都好井井有條 所以我即刻放心晒😂
呢度嘅衛生狀況一定好ok🥰
店主教我哋食窮佢既流程😂🤪
一)出去拎咗串燒先 放個個爐到燒
二)燒緊嘢食嘅時候 就可以出去拎啲熱蕈/前菜
串燒既選擇都好足夠😚 各種類型都有
唔係新鮮嘅食材都唔夠膽比大家即拎即燒🥰
睇住佢轉呀轉😆 好爽~
試咗呢一個泰式雞肉串 本身就已經醃好咗
講到最有可塑性既 就一定係單骨雞翼❣️❣️❣️
配上唔同嘅醬汁
或者唔同嘅味粉都有唔同嘅味道❣️
強烈推薦 燒左勁多
仲有棉花糖 燒到脹卜卜😍😍 但我趕住食唔記得影相呀☺️!外脆內軟 而且暖笠笠😍 好正呀
燒菠蘿都唔能夠錯過🍍 似係菲律賓菠蘿
都好甜🥰 燒到燶燶地 有少少落左焦糖嘅感覺🥰
我今次就冇食熱蕈😂 但就叫咗少少小食嚟食🥰
老闆同我講話今次呢個小食嘅餐牌係新㗎
推薦大家食😂 都話咗成間舖頭既人都好Nice 㗎啦😂 會隨時同大家交流💕
我去拎雪糕嘅時候老闆都好熱情😂
老闆話有麻辣味....
ummmmmm 我生飛滋😂 都係唔好亂試啦
(笠水...走人😂)
雖然今次冇海鹽味~ 但我揾到大白兔糖嘅味道😍