星期5夜晚, 除左去老蘭之外, 乖巧既朋友們多數都會去CAFE食野, 除左唔鐘意老蘭果種戰場之外, CAFE有種令人心靈恢復既感覺, 坐得耐又可以玩遊戲, 真係好舒服樂園個名好似有少少老套, 不過就真係幾樂園嫁, 細個玩開既遊戲全部都有野食既選擇好多, 不過就冇套餐選擇蕃茄豆腐沙律係第一道前菜, 份量十足! 最欣賞係佢地用既豆腐非常稔, 一咬即化, 用既蕃茄亦非常多, 應該係用左一整個大蕃茄, 好FRESH, 而且用左比較易入口既麻醬, 清新得黎唔會好肥店長推介特濃金莎朱古力雪冰一見到就知道唔少野, 一飲就覺得金莎味極濃, 因為係沙冰所以飲極都唔會淡, 上面既果粒金沙非常冰凍, 口感結實, 飲完成杯就好似食左一大盒凍金莎咁, HEAVY得黎女仔一定好鐘意這安格斯肉眼扒雖然不算十分大塊, 而且有點薄, 但5成熟肉質已是十分軟稔, 沒有下鬆肉粉亦沒有用味精, 簡單的煮法, 肉味非常濃郁, 少量肥肉點綴一下, 芥辣也是高級餐廳的用料, 不惜功本啊!意想不到的主人! 有2隻很怕羞的主人在招待客人, 白色貓貓的毛毛還很軟, 好可愛!

野食既選擇好多, 不過就冇套餐選擇
Other Info. : 以CAFE黎講食物質素相當不錯, 侍應都好友善, 唔會好MK又唔理你自己打機, 坐成晚都可以, 值得一試
$200 (Dinner)