2022-12-21 31 views
濕地公園環境清新, 附近有新樓, 超市和美食餐廳。這間咖啡店位於濕地公園, 裝修新穎, 舒適簡潔, 給人悠閒嘅感覺。以黃色鴨仔沐浴於咖啡豆為主題, 與店舖嘅名稱很貼切, 加上動物掛畫生動活潑, 令人陶醉又輕鬆。食物即叫即整, 新鮮熱辣辣又有質素。海鮮墨汁意大利燴飯意大利飯鋪滿烏黑墨汁, 幼滑香口, 夾著爽口海鮮, 吃起來頗為滋味。煙鴨胸茄汁扁意粉由新鮮蕃茄打成嘅茄汁, 味道鮮美, 扁意粉淋滑又彈牙, 煙鴨胸設施吃起來更方便, 肉質鮮甜又滑。馬賽爾朱古力餅朱古力味濃厚, 甜度適中, 餅底幼滑, 吃起來不甜不膩, 鋪面嘅士多啤梨也很香甜。貓山王芝士餅芝士餅很幼滑, 貓山王香味十足, 味道清新, 榴槤迷不可錯過嘅芝士餅。白咖啡獨角獸拉花頗為吸引, 咖啡入口香滑。

食物即叫即整, 新鮮熱辣辣又有質素。

海鮮墨汁意大利燴飯

煙鴨胸茄汁扁意粉

馬賽爾朱古力餅

貓山王芝士餅

白咖啡

獨角獸拉花頗為吸引, 咖啡入口香滑。