2019-04-27 42 views
今日訓到2-3點起身,一訓醒覺就好肚餓。落街搵野食既時候又到啦,我好鍾意下午茶時間食cafe,因為因為地方好大,坐得舒適又吾會趕人走。所以我去左登打士街搵cafe,今日搵到一間都好正既cafe,叫 Go Dutch Cafe。入面環境都幾舒適,燈光吾太強,好舒服。坐底後緊係睇有咩食,原來呢間cafe 都幾著重特飲,好多好多選擇。有沙冰,有咖啡,有梳打,有花茶重有乳酸,勁多選擇。不過最特別係有星座特飲😂😂今次我無試星座特飲,我叫左個好特別既咖啡,第一次飲。平時飲香芋奶茶就誒一得多,未飲過香芋咖啡😂😂將啲奶自己加入去咖啡入面,好靚。佢既咖啡味好濃,入面夾雜住淡淡既芋香味,好特別,幾好飲,可以一試。👍🏻👍🏻主菜方面,我叫左凱薩莎律 同埋 芝士火腿焗薯蓉。個莎律出奇地大碗,好新鮮,吾錯吾錯。薯蓉方面,係即叫即做,所以熱辣辣,好正。表面一層芝士,,內裹既薯蓉又有好白汁既野向入面,一啲都吾乾,非常好味👍🏻👍🏻食完僈慢向到諗下野,上下網,享受下人生😂😂

入面環境都幾舒適,燈光吾太強,好舒服。

不過最特別係有星座特飲😂😂

香芋咖啡

將啲奶自己加入去咖啡入面,好靚。

主菜方面,我叫左凱薩莎律 同埋 芝士火腿焗薯蓉。
凱薩莎律

個莎律出奇地大碗,好新鮮,吾錯吾錯。
芝士火腿焗薯蓉

食完僈慢向到諗下野,上下網,享受下人生😂😂

2019-04-24
Type of Meal