2009-03-21 2 views
我之前住大角咀, 每星期最少食1次!! 車品品嘅車仔麵同一般車仔麵吾同, 佢係"衛生車仔麵", 而且用料成本高! 吾會求其俾d垃圾人地食.我最鍾意係佢嘅.. "溏心皮蛋" 保證溏心.. "蘿蔔" 係鎮店之寶.."豬腸" 乾淨又好食.. "菜圃" 極之好味, 無限提供.."魯肉餃" 第二度真係食吾到.."冬茹" 吾靚吾會買黎整.. 好入味.."牛柏葉/ 魷魚" 亦好新鮮, 配合咖哩汁, 好味!....仲有佢d飲品好好味..例如: 梨水/ 山楂茶..and 咸肉'種', 勁多綠豆!!!!!!!!!!!!! 食到邊邊都有!!!!惟一有個問題, 就係手腳慢d, 因為人手吾夠.. 但佢為左保持食物水準, 都吾會亂來.最緊要係老板娘極之有禮, 所以我吾介意花多一點時間 去等我嘅美食!***仲有, 佢可以俾狗入去, 不過吾可以太大隻, 因為地方淺窄. ((老板也是愛犬之人))
我之前住大角咀, 每星期最少食1次!!

我最鍾意係佢嘅..
"溏心皮蛋" 保證溏心..
"蘿蔔" 係鎮店之寶..
"豬腸" 乾淨又好食..
"菜圃" 極之好味, 無限提供..
"魯肉餃" 第二度真係食吾到..
"冬茹" 吾靚吾會買黎整.. 好入味..
"牛柏葉/ 魷魚" 亦好新鮮, 配合咖哩汁, 好味!
....

仲有佢d飲品好好味..例如: 梨水/ 山楂茶..

$40 (Dinner)