2019-05-15 59 views
藍田依間車仔面開張到依加日日食飯時間都排哂隊,真係忍吾住要去試試價錢方面,非常貼地,我叫左2款小食再加2個4送面都係$151,吾似得好多店面企理既車仔面真係貴到離譜,而且服務態度吾錯,有笑容,有禮貌,乾淨就一定啦,剛開業冇耐先講啲傳統車仔面必食:蘿蔔,煮得好淋,又清甜,冇渣,屬於最上等而且我最欣賞既送。豬腸,好香,不過有小小煮過左,淋左啲啲,口感差左小小,不過香味就十足十。豬紅,入味,爽口。由魚,入味,新鮮,基本上都發揮得好好,但最驚艷都係蘿蔔另外一啲新派既小食,油炸鬼雞翼,真心好食,完全有油炸鬼既香口,再加上炸得好嫩既雞翼,重點係好多肉汁,好香,推薦大家一定要食。另一款花香雞翼,聞落會有陣陣既桂花味,但可惜食落就冇,而係好香既鹵水味。仲有一款孜然雞翼就係混合土匪做法同孜然粉,雞翼控一定要試整體來說,完全對得住咁多人黎排隊,平平地有咁既質素真係吾多,想食車仔面一定會諗起佢👍👍

先講啲傳統車仔面必食: