2018-01-09
湯底👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻配料👍🏻👍🏻服務👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼經交友平台book枱,本來安排左坐四人圓枱,坐低一秒又話係近窗邊一張二人枱。但食到一半、果張枱先有人黎坐,都係二人。咁樣點解一開始唔可以畀我地坐呢叫餃子拼盤👎🏼👎🏼(魚皮餃、冬菇椰菜餃、韮菜餃、鮮蝦雲吞)我睇左個餐牌一次都知係呢四款餃。黎到邊兩隻係鮮蝦雲吞呢?問其中一個侍應,佢話拼盤無鮮蝦雲吞,我即刻背返個餐牌畀佢聽!佢之後去睇 menu、再問廚房,原來鮮蝦雲吞無貨、佢求其隊左兩粒落黎餃頂包魚皮餃係低級雪藏貨手切牛 200g 👍🏻👍🏻👍🏻 特別煮法:先灼幾秒再用湯浸,幾嫩響鈴👎🏼👎🏼👎🏼等左勁耐、食到尾聲、得返半碟牛,催佢先黎你以為佢即炸所以咁耐?少年人你太年輕了,凍架幼幼的、短短的,細細條、得四條$6X!痴線仲有手打丸拼盤👍🏻👍🏻👍🏻大家趨之若鶩嘅果凍鴨血、應該係跟人頭,兩個人就跟兩舊響湯底,隔離枱三個人得兩舊、即刻追返果舊本人唔食鴨血、但同伴話好食但係舊鴨血到底可以幾好食令你唔理其他野而再去幫襯、而只為鴨血呢?同好多台式火鍋唔同、鴨血無得 free refill,一碟價值$88,我唔知裡面有幾多舊鴨血喇你見佢 drink li
配料👍🏻👍🏻
服務👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
魚皮餃係低級雪藏貨
響鈴👎🏼👎🏼👎🏼等左勁耐、食到尾聲、得返半碟牛,催佢先黎
你以為佢即炸所以咁耐?少年人你太年輕了,凍架
幼幼的、短短的,細細條、得四條
$6X!痴線
仲有手打丸拼盤👍🏻👍🏻👍🏻
本人唔食鴨血、但同伴話好食
你見佢 drink list 半張枱咁大,要有酒精嘅得啤酒!draft beer 有兩款但兩款都無!bottle beer 想叫 1664⋯咁啱又係得佢無
總括黎講:overpriced, overrated
唔會再去!未去嘅其實唔去都無損失呢!台式麻辣火鍋好多選擇