2018-12-02
早兩日見朋友ig story post咗呢間野,睇落幾正,第二日即刻約男朋友去食。呢間係主打現場音樂同任食邊爐嘅餐廳,好似係新開嘅。夜晚去食大約每位兩舊水,任飲任食兩個鐘。佢個鍋靚到,淨係嚟打卡都抵🤣我地叫咗個喇沙海鮮鍋,好似要加16x,入面啲料多到嚇親😂首先,每邊有兩隻大頭蝦,多膏,超鮮甜!個底仲有大量蜆同青口,淨係蜆都有三款,粒粒脹卜卜。個湯底濃味,豆卜吸哂啲湯食簡直一流!任食方面,佢肉類都非常唔錯,肥牛唔太肥,有肉味。羊肉少少膻味,不過都唔錯。仲有個麻辣牛肉,必試!滑得嚟又香麻味,但唔食得辣嘅親小心喇!佢呢到仲有比較少見嘅黑柏葉,比一般牛柏葉濃,都可以一試。今晚表演嘅係兩個女仔,歌路都好廣,懷舊歌、英文歌咩都有。唯一唔好嘅係音樂好似太大聲,傾計有啲辛苦。但坐就坐得幾舒服,侍應嘅服務亦都好好。值得一試