2025-04-02 63 views
今日經過旺角聽朋友講有間店舖奶昔十分出色好味值得推介試試,而且還有窩夫同其他飲品,窩夫主打新既三文治系列,飲品出左珍珠系列,我們一家大細即興去試試。澳洲牛油果奶昔用上新鮮長形澳洲牛油果,見店員用奶不加冰只加水去整,飲落口唔會有碎冰且啖啖都非常濃郁,口感仍十分順滑,再配上開心果仁勁有咬口。日本抺茶奶昔香濃的抺茶味而且勁豐富的珍珠,還有那個可愛的熊貓頭像棉花糖,賣相已吸睛,味道更超爽,正!金莎朱古力榛子醬窩夫小朋友好鍾意食金莎朱古力,是必揀口味再配榛子醬原來同窩夫十分夾,又唔會太甜,味道岩岩好。士多啤梨窩夫三文治賣相相當吸引,窩夫酥脆夾住新鮮士多啤梨粒,每啖都清新口味,且甜而不膩再加少許鮮奶油提升口感。

澳洲牛油果奶昔
日本抺茶奶昔