2009-08-18 10 views
本來一心想試吓碗屋有幾好食,就係早一個星期前打電話去book 位,嘩!點知佢地D服務生聽打電話的態度極唔耐煩,問多句都唔得,又趕住收你線,回應好唔清晰,又話冇枱要你做waiting list,我話咗坐乜位都冇所謂,最後乜都冇交代就你收線。咁即係有冇confirm booking?過咗幾日,我再打電話去confirm booking 時,佢話我只係warting list,而我要book 嗰日已經full 咗冇位囉!我再同佢解釋,當日book 位時,我已經話坐乜位都冇所謂,點解會變咗冇位架?佢仲話本簿只係寫咗你係waiting list 咋!我都未試過book 位要受氣,服務生態度係咁差劣,簡直係趕客,就算呢間餐廳有幾好食有幾出名都冇用,未食已經一肚火,簡直係不知所謂。

2009-08-17