2022-05-01 99 views
小弟住淘大,呢間野岩岩開果時真係好開心,因為本人好鐘意食碗仔翅。最初開業果兩個月真係幾好食,碗仔翅夠熱,燒賣唔算好大粒,但係足料好食,所以當時差唔多隔日就去買來食。但自從有日我老婆去買燒賣,因為佢只收現金,所以我老母叫佢留畀佢,佢去對面㩒錢,好快返,㩒完返來境然話賣晒,所以嬲豬冇再幫襯一排。最近兩個月又幫襯左幾次發覺果幾個服務員D態度真係唔太得,燒買又變細粒,有次仲要係散晒既,碗仔翅唔再熱不特只,有次係凍到我要自己返去翻熱。有次係唔知點解畀鬼死咁多麻油我,第二次我叫佢少麻油,但都仲係勁多,要我自己片油至食得落。不吐不快,唔再畀機會幫襯。
2022-05-01
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)