2022-09-15 53 views
際世高質小店雖然店舖唔樣眼,唔係大街大巷,但土瓜灣港鐵站行過去都係3-4分鐘左右。小店唔算好大間,但我食到嘅係人情味,店主似係同親朋戚友一齊開嘅,夾手夾腳做野快快手,服務一流!串得喜雞煲雖然我哋只係點左半隻雞,但份量真係好大(唔知點解半隻雞咁大隻😂)麻辣味調得好惹味,重點係冇乜味精。(食完完全唔覺得口渴)另外我哋點左啲餸雞煲火鍋,食材都好新鮮。重點係通常出去打邊爐一個餸份量都唔會好大,但呢度每個餸一啲都唔細!娃娃菜鮮甜!新鮮!萵荀都係一個字:鮮!薯粉份量絕對唔係得幾條!店主好慷慨!多到食唔晒!串燒:牛舌牛舌超好食,勁爽口彈牙。調味料調得啱啱好,食過番尋味,真係好想再叫多碟。韭菜燒得好juicy ,又係想encore!總括來說,呢間小店性價比高高高,推!
際世高質小店

串得喜雞煲

娃娃菜
鮮甜!新鮮!

萵荀
都係一個字:鮮!

薯粉
份量絕對唔係得幾條!店主好慷慨!多到食唔晒!

串燒:
牛舌

韭菜
燒得好juicy ,又係想encore!

總括來說,呢間小店性價比高高
高,推!
2022-09-14