2021-11-30
上網見到好多人介紹喱間台灣麻辣火鍋,雖然我唔係好食得辣,不過睇佢啲相都覺得幾吸引,book左位黎試下先✨🔥食物🔥海鮮二人餐$888+$70鴛鴦湯底〽️湯底是麻辣湯加花膠雞湯,店員先叫我哋先下花膠湯底,雞味好香濃,清甜😋花膠是爽口口感~麻辣湯底唔會覺得好油膩,辣味唔會嗆口,我都還可以食到嘅,仲有我最鍾意嘅鴨血,好Q彈❗️〽️海鮮基本上我全部都鍾意食💕紐西蘭蟶子皇:好厚肉,爽口。南非六至八頭鮑魚:𠝹好了一格格,新鮮好大隻,滿足嘅口感☺️番薯蜆,刀貝:味道鮮甜,冇沙。〽️迷你牛肉盛:牛肉油脂好靚,都幾香濃牛肉味,特別喜歡是雪花一口牛,整體有驚喜👍🏻韭菜餃,魚皮餃大大粒脹卜卜;牛肉丸,豬肉丸食得出是手打,特別彈牙😋烏龍麵我朋友好鍾意食,啲面真係好滑溜,唔錯~如果男仔嚟到都一定夠飽😂時蔬拼盤:南瓜/粟米/娃娃菜/冬菇…….仲有冰菜等,好新鮮😳椒鹽豆腐粒:炸得粒粒金黃色好香脆,椒鹽好惹味,不過鹹咗少少🤏水果茶:入邊真係勁多唔同嘅生果,打邊爐飲水果茶真係好適合。💥環境💥地方都幾大,主要都係卡位為主,座位同枱都好闊落,夜晚差唔多坐滿場但係都唔會覺得有油煙感❗️💥服務💥服務員好有禮貌又細心,有少少似去咗酒店嘅感覺。
🔥食物🔥
海鮮二人餐$888+$70鴛鴦湯底
〽️海鮮基本上我全部都鍾意食💕
紐西蘭蟶子皇:好厚肉,爽口。
南非六至八頭鮑魚:𠝹好了一格格,新鮮好大隻,滿足嘅口感☺️
番薯蜆,刀貝:味道鮮甜,冇沙。
水果茶:入邊真係勁多唔同嘅生果,打邊爐飲水果茶真係好適合。
💥環境💥
💥服務💥
服務員好有禮貌又細心,有少少似去咗酒店嘅感覺。