2022-05-21 34 views
堂食終於放寬到12點喇!終於可以出返來食餐好既,今晚放工約左BB黎旺角一間勁多好評既燒肉放題。餓左咁耐,點都要食返餐好既!所以我地揀左最多$$既「店長推薦」——頂級澳洲和牛海鮮放題!全程都係掃碼ORDER,落單1分鐘第一樣野就到左——M8和牛牛板腱,M8和牛封門柳,極品小牛排。M8和牛牛板腱 (原味)我覺得係全場最正既單品,雪花均衡,每面燒20秒就剛好,食得出高級和牛既味道,質感鮮嫩,絕對唔係一般「食到飽」既放題貨色,點少少燒汁更惹味,用鹽調味就更突出原味。當然我地有ENCORE啦。車海老聽講呢度既蝦係招牌。既然放題我地就唔客氣咁狂點!果然佢啲蝦好大隻而且望落好飽滿。我地PREFER燒到佢外殼有少少燶,一隻蝦既蝦肉已有兩隻手指公既SIZE,彈牙不失鮮味,不過我都建議點鼓油食,鮮味會更突出。牡蠣要讚既係呢度既貝殼類都相當出色,當中有RAW既生蠔、有錫紙兜咁上既牛油廣島蠔肉,北海道帆立貝,前兩者蠔味都極重,生蠔燒完仲有陣海水既味道,好正,唯一SIZE唔算大。牛油本菇放題唔叫蔬菜?唔一定架。呢個牛油本菇好值得叫,牛油同菇本身就係PERFECT MATCH!而且一道菜兩種食法,可以喺個兜內加熱
堂食終於放寬到12點喇!

M8和牛牛板腱 (原味)

車海老

牛油本菇

放題唔叫蔬菜?唔一定架。呢個牛油本菇好值得叫,牛油同菇本身就係PERFECT MATCH!而且一道菜兩種食法,可以喺個兜內加熱,又可以直接放喺網上燒,我就PREFER後者,有燒烤風味!

呢個放題絕大多數ITEM都係無限追加,品種太多,本人會推薦以下幾款小食︰章魚小丸子、泡菜、枝豆。

甜品有MOVENPICK雪糕,BB都好滿足!
M8和牛牛板腱
車海老
2022-05-19
$420 (Dinner)
M8和牛牛板腱