2023-12-21 247 views
聽朋友講旺角開咗一間新嘅舖頭,人均二百幾蚊就可以任食海鮮再加打邊爐,性價比超高! 一於要過嚟試一試先😋😋😋先食個海鮮拼盤,有好豐富嘅材料,成個拼盤我哋四個人都食唔晒,有鮮蝦,鮑魚,生蠔,全部都已經熟晒,中間嘅麵都好入味!呢個好正🥰🥰🥰然後就可以任叫烤魚,佢有好多種唔同嘅味道㗎,全部都可以任叫😱😱😱😱😱 性價比太高喇😨 令人難以自信,不過我哋幾個女仔梗係要留返個胃再食打邊爐,所以我哋就叫咗一條香蒜豆豉烤魚,分量十足👍打邊爐嘅配料都好豐富,有好多牛肉等等,餐廳仲有一個自助區可以隨意拎嘢食,最鍾意食佢呢個響鈴,脆卜卜,放入啲汁度完全吸收,超正!呢間餐廳性價比爆燈! 超抵食,好彩我哋係5:30最早嗰轉去,坐低唔使半個鐘已經爆曬場! 咁抵食啱晒我😋😋😋😋😋
一於要過嚟試一試先😋😋😋先食個海鮮拼盤,有好豐富嘅材料,
呢個好正🥰🥰🥰