2018-08-06 2382 views
前排同朋友慶祝生日 兩個女仔 想食火鍋 又想食刺身 又想食串燒 又食甜品 係住荃灣既朋友介紹底下 我地就黎左依間牛之鍋 可以一次過滿足我地4個願望😗 重點係每個人都只係218蚊一位 依個價錢真係係第到搵唔到😼一坐低店員就叫我地叫左湯底先我地兩個係三心兩意既情況底下揀左鴛鴦鍋 要另外加18蚊!! 之後我地就開始叫野食 刺身我地total叫左3 round, 我同朋友一致認為榮螺同鮑片係最好食😭 好食到要瘋狂encore壽司都叫左二款試下 分別係蟹棒壽司同加洲反卷 壽司質素不過不失 壽司飯唔會煮得太淋 岩岩好一品料理我地就叫左清酒煮蜆同黑松露牛油粟米個粟米好有驚喜呀!d黑松露味勁香 一拎過黎個時已經聞到好香 放入口個陣不得了串燒就叫左 小蕃薯 鹽燒海蝦 同 燒菠蘿菠蘿燒完都仲有好多汁 又唔會燶哂咁😗係絕對值得叫!火鍋配料方面 蔬菜同麵食就要自己係出面bar枱拎但肉類同丸就要落單啦😄成餐飯既highlight要放係甜品到!鍾意食榴連係一定唔可以錯過榴連甘露!真係好好食!好食到我地叫左4碗。。。有榴連肉 仲有奶味好重入面有珍珠增加口感!一定要叫下次一定要再黎食飯😍
一坐低店員就叫我地叫左湯底先
我地兩個係三心兩意既情況底下揀左鴛鴦鍋 要另外加18蚊!!

之後我地就開始叫野食

一品料理我地就叫左清酒煮蜆同黑松露牛油粟米

串燒就叫左 小蕃薯 鹽燒海蝦 同 燒菠蘿
菠蘿燒完都仲有好多汁 又唔會燶哂咁😗
係絕對值得叫!

火鍋配料方面 蔬菜同麵食就要自己係出面bar枱拎
但肉類同丸就要落單啦😄

成餐飯既highlight要放係甜品到!
鍾意食榴連係一定唔可以錯過
榴連甘露!真係好好食!
好食到我地叫左4碗。。。
有榴連肉 仲有奶味好重
入面有珍珠增加口感!
一定要叫

下次一定要再黎食飯😍