2022-02-07 132 views
墨西哥菜係香港來講算小眾,好多人會覺得味道濃郁且油膩,這頓正宗墨西哥🇲🇽菜絕對能讓你改觀!味道恰到好處,今次選擇外賣自取,價錢更實惠,外賣包裝一絲不苟,打卡都唔失禮,味道有水準!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌮️BBQ baby back rib $288👍一大排以燒烤醬醃得惹味的豬肋排!豬肋骨烤得軟腍,肉都算幾多!令我地骨頭吮得一滴醬也不剩~🌮️chicken taco $98在馬雅紅醬的調味之下,雞肉餡帶點有如胡椒及肉豆蔻的香氣,加上芝士、番茄各種醬汁、柔軟外皮⋯真是墨西哥風味滿滿的taco !🌮️ burrito $78👍另一款墨西哥捲餅!餅皮捲着巴哈炸魚,香味濃郁,配上薑黃飯等內餡,口感豐富!而醬料都是餐廳自家調配,精華所在!🌮️sriracha gold wings $68👍🌶️墨西哥風味既雞翼好少可以食到,一定要開下眼界。試咗「是拉差香甜辣椒醬」口味,外皮炸脆,火辣惹味,回味無窮!🌮️churros $48吉拿棒,有西班牙油炸鬼之稱,比油炸鬼的外面更酥脆,內裏軟嫩,柔軟唔痴牙!佐以巧克力汁,錦上添花!🌮️ceasar salad$128如果想健康啲嘅朋友仔絕對可以選擇呢一道菜,極度建議大

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🌮️BBQ baby back rib $288👍

🌮️chicken taco $98

🌮️ burrito $78👍

🌮️sriracha gold wings $68👍🌶️

🌮️churros $48

🌮️ceasar salad$128
如果想健康啲嘅朋友仔絕對可以選擇呢一道菜,極度建議大家加佢嘅蝦肉,經過烹調後,仍然多汁新鮮,係亮點呢!