2025-07-06 0 views
二訪千海水產!2小時放題平日最貴$338+10%。海鮮任撈任食,全晚無限補貨。每次嚟見到嘅海鮮種類都有啲唔同。呢晚有鮑魚、花蟹、藍花蟹、大頭蝦、基圍蝦、草蝦、蜆。經歷過上次我就知蟹係最好食🦀。紅花蟹勁多肉,一隻起到一碟肉。個別爆多膏。不過當晚嘅藍花蟹真係勁鮮甜。各有各好食。蝦類嚟講目測大頭蝦🦐最受歡迎。勁多膏勁香,仲有啲係抱子。想食牛肉要嗌埋澳洲M5和牛、美國肩胛肉。自助區食物款式好多,有啲放題食品(炸乳鴿嗰種)係經QR code落單。杯裝Häagen-Dazs都係任食。今次又係食到最後一刻,因為食蟹真係太花時間🥹。如果食得多蝦蟹就建議揀3個鐘放題,或者食到差唔多先決定加唔加鐘。

蝦類嚟講目測大頭蝦🦐最受歡迎。勁多膏勁香,仲有啲係抱子。

想食牛肉要嗌埋澳洲M5和牛、美國肩胛肉。