呢間本身環境就十分不錯, 氣氛好, 格局良好。裝飾裝修都係十分有情調!蘑菇湯,用杯仔黎裝,特別,味道濃好味!份量偏少,唔會太飽肚,有點不夠的感覺。其實我同朋友都唔識食生蠔,服務員好用心解說唔同生蠔既分別,特徵等,之後教我地點樣可以連帶子食,因為生蠔好多人都唔食個帶子,其實好晒,要連埋帶子位切落黎食會別有一番風味!呢到d海鮮其實好新鮮,有多款選擇,有d重金屬d,有d重海水味d。帶子照舊呢到海解都係比較出色,新鮮,鮮味濃,軟身帶小小爽口,老實講一定係去好似呢d餐廳比較高級我先夠膽食生野,因為擔心處理得唔好,呢到我絕對信得過。黑松露蛋最出色,味道好香好濃,都係覺得份量太少,有點不夠的感覺。意粉好味,係我最中意既偏意粉,口感唔會過軟,好彈牙,有d餐廳煮得軟會令到爽口既感覺無左,意粉一但煮得爽口,將會吸引無數既人黎食!我見過有人出400蚊就係為左食意粉!呢到牛扒比較特別,因為牛肉係偏軟為主,有小小似食牛肉feel,因為扒通常都係帶小小硬,但都好食,有種燒出黎既香味,口感偏軟帶小小彈。

呢間本身環境就十分不錯, 氣氛好, 格局良好。
裝飾裝修都係十分有情調!
蘑菇湯,用杯仔黎裝,特別,味道濃好味!
份量偏少,唔會太飽肚,有點不夠的感覺。
其實我同朋友都唔識食生蠔,服務員好用心解說唔同生蠔既分別,
其實好晒,要連埋帶子位切落黎食會別有一番風味!
帶子照舊呢到海解都係比較出色,
新鮮,鮮味濃,軟身帶小小爽口,
老實講一定係去好似呢d餐廳比較高級我先夠膽食生野,
因為擔心處理得唔好,呢到我絕對信得過。
黑松露蛋最出色,味道好香好濃,都係覺得份量太少,
有點不夠的感覺。
意粉好味,係我最中意既偏意粉,口感唔會過軟,
好彈牙,有d餐廳煮得軟會令到爽口既感覺無左,
意粉一但煮得爽口,將會吸引無數既人黎食!
我見過有人出400蚊就係為左食意粉!

呢到牛扒比較特別,
因為牛肉係偏軟為主,有小小似食牛肉feel,
因為扒通常都係帶小小硬,但都好食,有種燒出黎既香味,
口感偏軟帶小小彈。
2017-05-20