2023-06-30
甘啱經開馬鞍山探朋友所以就去恆安商場見到俾撈就梗係幫襯下呢間外賣店啦,事關朋友係一個都好鍾意食辣既人,而秘撈主打酸辣麻辣菜式,一於試試佢先。店鋪位於恆安商場二樓,由地鐵出口經過村進入商場見到管理員櫃檯轉右再轉左就到。外賣店高度透明,某啲預備過程係俾食客係等待外賣期間全程見到食材既預備狀況,呢樣野已經令到食客安心呢,讚。👍而家而家憑單據仲可以再免費試玩7日運動室呢。❤️食物方面,全部都整得好好,我地都嗌左好多麻辣小食例如豬耳,豬大腸,牛舌,牛展,皮蛋豆腐,全部都調得又麻又辣,滋味度爆燈。不過要特別隆重其事介紹我好中意食嘅麻辣口水雞便當。大家可以睇到絕對唔馬虎,50幾蚊有甘多配菜,而且雞肉質地超級滑,而且竟然係配油雞飯,仲有青瓜同雞腎片,呢一個食完超級飽肚,亦都係性價比最高呢。順便一提,餐具套裝齊全,就算外賣後要半個鐘頭路程,食物都完全無漏汁,店員仲好貼心甘幫我用兩個外賣紙袋裝住,令我既旅程更加有保障。👍😊
不過要特別隆重其事介紹我好中意食嘅麻辣口水雞便當。
口水雞便當