(Non-member)
2012-10-02 15 views
幾個fd諗住去食放題,之後去左兆萬到諗緊去邊間好...之後去左木村啦,見佢乾乾淨淨咁又幾正常就去左啦,又唔使等位又有卡位,心諗ok喎叫野食啦,d服務生真係態度好差!!!咁都算啦,野食都算啦,一般般咁啦但最大問題係我地7點到入座,d野食勁耐都唔黎之後係咁寫紙,係咁比人cut單咁!叫幾多冇幾多到最後8點幾頂唔順,諗住叫人追下單,講完都冇分別到9點再叫人追下單,話冇我地既order火都黎埋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!已經last order!!!算啦,我地已經算數,諗住再叫過就算之後冇啦啦黎返之前成粒鐘落單果d野黎,不過只係黎左sushi搞到又要cut返單!未試過食一間放題可以咁慢,完全食得勁唔happy難得同fd食下飯,都未試過為餐飯搞到大家都唔happy食餐咁既野要成17X一個人,質素又咁仲要咁耐都唔黎,認真唔值!我去其他地方食日本野仲抵過食放題真係太過份!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!完全唔會再黎第二次,未試過對一間餐廳咁不滿
幾個fd諗住去食放題,之後去左兆萬到諗緊去邊間好...

叫野食啦,d服務生真係態度好差!!!
咁都算啦,野食都算啦,一般般咁啦
但最大問題係我地7點到入座,d野食勁耐都唔黎
之後係咁寫紙,係咁比人cut單咁!
叫幾多冇幾多
到最後8點幾頂唔順,諗住叫人追下單,講完都冇分別
到9點再叫人追下單,話冇我地既order

已經last order!!!
算啦,我地已經算數,諗住再叫過就算
搞到又要cut返單!
未試過食一間放題可以咁慢,完全食得勁唔happy
難得同fd食下飯,都未試過為餐飯搞到大家都唔happy
我去其他地方食日本野仲抵過食放題

完全唔會再黎第二次,未試過對一間餐廳咁不滿
2012-10-01
$177 (Dinner)