2022-10-14 452 views
有唔同種類嘅壽司拼盤,仲有各式各樣嘅丼飯,日本料理等等,而且價錢都非常合理,佢嘅種類真係好多,令到我同個friend都花多眼亂,最後我哋揀咗兩個丼飯、一個壽司拼盤同埋幾款壽司仲有一個日式餃子,嘢飲方面,就揀咗兩罐零脂肪零卡路里零糖嘅汽水,首先講吓嗰兩個丼飯,我嗰個五色丼飯,入邊有三款魚嘅刺身,一隻大赤蝦同埋三文魚子,佢嘅吞拿魚刺身非常新鮮,加埋嗰隻大赤蝦,非常甜,又大隻,份量亦唔細,食完又好味又飽,壽司方面,我最鍾意就係佢個海膽軍艦同埋赤貝壽司,海膽新鮮有海水味而且非常之甜,赤貝顏色鮮明,就知道佢用料新鮮,個壽司拼盤,有赤身吞拿魚刺身壽司、吞拿魚蓉軍艦、魚子壽司、兩款蝦壽司同埋芥辣八爪魚軍艦,一個拼盤滿足晒咁多個願望,非常正,整體而言,我覺得外賣壽司有呢啲質素,實在非常難得,要經過依間嘢大家不妨入去買下外賣,會令你有意外驚喜。