2023-08-06
Bookmarked 呢間餐廳好內,見到食法好特別好吸引,今日黎試一試先😋每張枱都有兩個抽風機,餐紙有教食漢堡排的方法,簡單易明😆👫二人套餐好抵食,揀左 ver4 $366套餐的和牛漢堡排都係一樣的,但可以選擇吾同配料,有不同風味。漢堡排圓碌碌一舊,大過我拳頭🤣每次鏟出適當份量,放係熱石板上。可以跟自己喜好煎成吾同熟度。漢堡排本身好有牛味,吾使落調味都已經好好食🤤煎完後好香,保持到肉計,好juicy 😋🥓🍍菠蘿煙肉和牛漢堡排(中)菠蘿好juicy ,可以中和一下煙肉,芝士的油膩感,好match!😆🧀🧄芝士蛋蒜和牛漢堡排(中)炸蒜勁香,脆卜卜。底層的蛋漿同芝士溶為一過,好香好邪惡🤩🐷芝士泡豚丼飯好大碗飯😂豚肉同泡菜份量都好多,泡菜辣辣地好開胃,大滿足😋🌟套餐加$18可以轉特飲🍹西柚特飲🍹金橘檸檬特飲好大杯好抵食😆清涼解渴總括來說,呢餐飯玩得又食得🤣🤣自己漢堡扒自己煎,特別好食😎另外,店員好細心,會主動幫我地換熱石同俾圍巾我,怕我俾油彈親🫶🏻🫶🏻🫶🏻一定會再黎。
每張枱都有兩個抽風機,餐紙有教食漢堡排的方法,簡單易明😆
👫二人套餐好抵食,揀左 ver4 $366
🥓🍍菠蘿煙肉和牛漢堡排(中)
🧀🧄芝士蛋蒜和牛漢堡排(中)
炸蒜勁香,脆卜卜。底層的蛋漿同芝士溶為一過,好香好邪惡🤩
🐷芝士泡豚丼飯
好大碗飯😂豚肉同泡菜份量都好多,泡菜辣辣地好開胃,大滿足😋
🌟套餐加$18可以轉特飲
🍹西柚特飲