2022-09-30 165 views
💰總消費: $156/2人 (無加一)・ 那個滷排骨便當🍱 ($66) 因為呢個便當係招牌菜,而且試過嘅朋友都話好食🤤🤤我同朋友就忍唔住叫左兩份啦😝雖然個排骨面頭睇上去好多滷汁, 但係佢真係脆卜卜,排骨外裏了一層薄薄脆皮😚😚一食就知道佢係新鮮炸嘅,而分量都超大份,有兩隻女仔手掌咁大,就算係男仔都未必食得晒😳😳😳排骨下面隱藏咗好多蔬菜,例如茄子🍆紅蘿蔔🥕椰菜🥬 感覺營養豐富,唔會太dry🤤🤤🤤・ 檸檬冬瓜愛玉🍋 (+$12)呢個真係超級好飲,酸酸嘅檸檬味🍋配上清新嘅冬瓜,激發出另一種刺激味蕾的味道🤤🤤就係佢令我愛上冬瓜茶💕💕・ 白桃蜜香烏龍🍑 (+$12)佢嘅蜜桃味十分之重,可能就係因為佢太真材實料🥰覆蓋左烏龍茶嘅味道,呢個就係唯一可惜嘅地方🥲🥲・ 環境🏡店內嘅環境十足台灣嘅小店,木造嘅椅桌帶嚟一種實在嘅感覺,入到去會覺得好安心😳不過衰在啲枱櫈都係有啲迫,真係要減肥先zip到入到坐🥲總體評分:8.5/10⭐️
💰總消費: $156/2人 (無加一)

・ 那個滷排骨便當🍱 ($66)

・ 檸檬冬瓜愛玉🍋 (+$12)

・ 白桃蜜香烏龍🍑 (+$12)

・ 環境🏡

總體評分:8.5/10⭐️