2020-11-23 350 views
紅磡美食系列 (四)夜晚11點幾,肚餓又口癢時,又唔想煮,最好不過就係叫外賣啦!而家咁多apps, 梗會有一個幫到你。🤣🤣🤣成日經過呢間串燒,成日座無虛席,勁多外賣小哥小姐係度等,所以我就決定叫嚟試吓啦!😀😀😀川味香(紅磡串燒王)紅磡德民街29號德民大廈地下J1號舖秘製麻辣煮花螺咁多樣,我覺得係最好味,麻辣啱啱好,唔會太麻,花螺好爽口,只可惜細粒咗少少。😋😋😋錫紙花甲粉花甲有沙,殼多個肉,初初以為甩咗出嚟,但點知個底都係冇,粉絲就超多,唔夠辣,又冇麻。😲😲😲燒甜玉子燒少少甜甜地,但玉子過熟,有d鞋口。😉😉😉燒紐西蘭羊架好大件,厚身嘅,唔會好騷,只係略嫌乾身少少。😌😌😌鹽燒鯖花魚魚燒得好juicy,但我都係第一次食燒鯖魚有咁多蒜蓉係面,但味道又出奇地夾。😃😃😃阿拉伯羊肉串嘩,呢串真騷到爆,鐘意食羊嘅朋友一定好鐘意,我就接受唔到啦!😓😓😓串燒雞全翼燒得比較乾身,冇乜味同細隻咗少少。😐😐😐燒脆香魚豆腐外脆內軟,呢個又燒得真係唔錯。🙂🙂🙂燒韮菜有一邊身係濃咗,所以食落有d苦。😑😑😑整體嚟講,可能我哋係叫外賣關係,始終可能未及係堂食咁好食,燒物比較乾身,其他都叫中中等等,所以我會再去堂食,比多次
紅磡美食系列 (四)

川味香(紅磡串燒王)
紅磡德民街29號德民大廈地下J1號舖

秘製麻辣煮花螺

錫紙花甲粉

燒甜玉子燒
少少甜甜地,但玉子過熟,有d鞋口。😉😉😉

燒紐西蘭羊架
好大件,厚身嘅,唔會好騷,只係略嫌乾身少少。😌😌😌

鹽燒鯖花魚

阿拉伯羊肉串

串燒雞全翼
燒得比較乾身,冇乜味同細隻咗少少。😐😐😐

燒脆香魚豆腐
外脆內軟,呢個又燒得真係唔錯。🙂🙂🙂

燒韮菜
有一邊身係濃咗,所以食落有d苦。😑😑😑

整體嚟講,可能我哋係叫外賣關係,始終可能未及係堂食咁好食,燒物比較乾身,其他都叫中中等等,所以我會再去堂食,比多次機會佢,睇下咁多人幫襯,係唔係真係咁出色先。😆😆😆

整體評分:60分
Delivery