最好就預早book枱,去到見到都好多人,而且可能因為我一星期前已經book定,安排左我地坐梳化位🥰🔅髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44一開始想去試呢間餐廳就係因為呢杯野飲,唔單止好岩打卡,連味道都非常唔錯,比起一般出面嘅連鎖台式飲品店,佢嘅甜度做得岩岩好,飲落去又唔會覺得好膩。🔅海鮮意粉配辣龍蝦汁 $138意粉帶微微嘅辣味,唔會覺得好嗆口,唔太食得辣嘅朋友仔都可以試,入面仲有蝦、蜆、青口同帶子,意粉都做得好creamy😍🔅和牛漢堡配薯條 $158和牛好香,配搭埋芝士好吸引,而個包嘅軟硬度適中,仲有脆邊,薯條都有驚喜,上面撒左d紅椒粉好香脆。🔅忌廉芝士蘑菇釀雞翼 $78雞翼皮脆肉滑😍,入面釀左忌廉芝士蘑菇,所以咬到落入面有唔同嘅味道層次‼️好正🤣🔅菲芷芝士奶蓋 $39唔知點解叫菲芷🤣🤣,其實係綠茶奶蓋黎,呢杯野飲就中規中矩,但係佢嘅芝士帶有啖啖嘅咸香味,都係一杯唔錯嘅飲品😋

🔅髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44

🔅海鮮意粉配辣龍蝦汁 $138