2021-01-01
今日放假同朋友嚟南海一號嘆下午茶任食都係$188 又有靚view🎡 又座得舒服👍已經有好多人推介,但我想📣介紹不單止下午茶,今次發現佢地有個龍蝦湯海皇一品煲🦞🦐🥗賣相已經好吸引,查問後可以外買自取,我地就預訂一煲同幾位姊妹一齊嘆材料份量十足👍💯適合我地幾個喜歡食海鮮的女人,滿足到鍾意食又怕肥的心態😅啖啖龍蝦肉😍鮮味十足厚肉彈牙👍💯 大隻低食😍另外就係花膠我地最鍾意就係食花膠補充骨膠原入口即溶 膠質豐富呢隻帶子都好大粒😱😱,同隻鮑魚有得比😋 充滿龍蝦湯的帶子,鮮甜好味😘仲有青口和大蝦一樣都好好味👏 我第一次食海鮮煲🥘真係要食材新鮮先食到海鮮的鮮甜味道🐟🦐🦀🦪🦞幾個女人淨係食海鮮已經好滿足還有呢個海鮮味超濃郁的稻庭烏冬😍 簡值好味到不得了因為疫情大家都要留在家中🏡值得推介♥️外買呢個龍蝦湯海皇一品煲🍲🦞🐟🦐最貼身😍係佢地仲包埋兩大支龍蝦湯和個精美瓦煲$1,280全包足4人份量,啱哂我地之後用煮嘢食。仲有送$600 coupon 可以下次再嚟食,十分低讚👍👍💯
龍蝦湯海皇一品煲
啖啖龍蝦肉😍鮮味十足