2020-03-21 54 views
K11 環境真係好靚又寬敞 ,就算佢哋foodcourt都係好好食 ,今日我特別介紹呢一間 ,唔多人幫襯嘅燒牛扒 呢個嘅燒牛扒係dry aged, 所以肉味特別濃縮 ,而且好juicy 肉質淋滑! 原本我係買走返屋企食, 不過我見到佢哋 ,做緊今期特價嘅燒牛扒餐 ,我忍唔住叫咗一份試下, 如果你選擇其他冇特價嘅都可以, 加工費只需30蚊, 佢哋嘅燒爐係用酒店級數,所以燒出嚟嘅食物係好好食! 就算側邊嘅炒雜菜都好好食! 一個人嘅份量啱啱好 ,而家沒有碳水化合物的年代 ,一方面又有蔬菜又有營養 蛋白質 ,好適合女士減肥用 ,而且佢哋嘅脂肪亦都唔多佢哋選用嘅係用美國牛,質素好高, 如果你選擇用韓國牛亦都可以, 呢度提供多種選擇, 雖然呢度係food court ,但係佢哋嘅位, 十分寬敞而且舒服 ,另外亦都有七樓提供嘅戶外位置可以享用你哋嘅食物! 抗疫關係買任何嘅套餐都可以送酒精洗手液一包❗

抗疫關係買任何嘅套餐都可以送酒精洗手液一包❗