2017-10-03 317 views
今日行過呢間日本食店,見到都幾多人食,d位都ok full,而且價錢幾抵,加上朋友同我都鍾意食日本野,於是就入左去呢間野度。 先講服務方面,只能說係冇咩服務,但最離譜係叫左杯野飲,食完前菜,跟住個飯食到差吾多一半都未黎(ps 已經催左三四次既情況下,而且第三次時聽到a呀姐同b呀姐講話冇落單) 之後到環境方面,完全沒有日本餐廳既感覺,感覺去了大排檔一樣,呀姐趕住同你落單,一坐低吾夠幾秒就拎住張紙同筆係你旁邊比壓力你,本menu仲痴住左d食物⋯ 最後到食物方面,情況就更不堪,一開始食個前菜(蕃茄沙拉)覺得好好食,當時覺得又平又抵又好食。點知我叫既海膽+雜錦魚生飯黎左,我食左一啖海膽就出事!點解d海膽苦既?好難食呀!好似係叔左既味道,難食到我即刻吐番出黎。從未食過咁難食既海膽,再者就係d飯點解d飯痴住一舊舊,硬挖挖既!好明顯連d飯都吾新鮮,呢間野真係得杯低糖綠茶係正常味道。最後,埋單要100一個人,日本野呢個價錢絕對可以接受,但質素咁差既食物就完全吾值!絕對冇下次!