2018-07-15 78 views
每次食放題都好開心,俾完一個價錢之後就唔洗再睇個價錢,想食多幾款又可以選擇分量少啲。最重要食放題係選擇夠多。入面環境不錯,卡位為主,傾偈夠哂方便又夠靜!!~ 飲品有我最愛既韓國檸檬錫蘭紅茶,然後呢度係仲有罐裝hoegarden任飲!刺身每款都叫黎試下,刺身超厚又大塊,食落塊都幾新鮮,甜蝦係又甜又爽口!另外仲有螺肉,北寄貝,帶子等等,食完呢個刺身已經覺得值回票價😆壽司都好正,有海膽軍艦,好鮮好濃郁好正!!😭 鰻魚,元貝帶子壽司,拖羅蓉壽司,仲有魚子花之戀都係冇得輸架!!係真係好食過岀面普通壽司店。炸物類選擇都好多,天婦羅炸得都幾脆,食得岀係即叫即做,當中蟹棒同紫薯係十分正的燒物既款式好多,牛舌好彈牙好正,然後仲有最正既菠蘿,因為太甜太好味我叫咗3Round菠蘿🤣其實食哂已經飽到上心口,有movenpick雪糕都要抖陣先食得落😂

壽司都好正,有海膽軍艦,好鮮好濃郁好正!!