2025-07-21
我先放後續,員工回覆話老闆叫員工燒快d,高級韓牛餐廳,當我地係7月時節嘅人,燒快d,食左上路d 朋友仔,沒有一絲尊重,而家真呼籲大家唔好幫襯呢間餐廳,除非你好多錢,又唔介意服務質素差,被人當ghost (經理叫個staff 覆我,我真切感受)招待就去。忠告:以後大家真係要睇差評嘅post, 不要只看好評,我自己衰,淨係睇左好評就去食。利申:我真心白銀俾錢食。平時都唔會咁得閒打comment,但救得一個得一個,那怕你去茶記都唔會被人趕,呢個point 好重要。3宗罪1.上醬油蟹時,服務員就咁丢低個醬油蟹喺枱面,完全冇同我哋講個飯喺下邊,我一直以為因為天氣熱,餐廳諗住保持新鮮,所以下邊放咗冰,點知食到尾我拎開梨睇,原來係飯梨,咁嘅服務手法,第一個叻。2.我家人同我慶祝生日,叫左個韓牛盛宴最貴個set, 佢地個職員一上場摩打手,不停將我哋叫嘅貴牛肉一次過沒有間斷,一野燒哂,完全冇諗過個客嘅進食速度,然後將燒好嘅牛肉就咁架上鐵架,d野凍哂,叫人點食,叫你地翻燒,你地咁嘅態度,我唔想食枱布,最後只好打包番屋企自己慢慢有心機整番熱又會柴先食到。3.打劫嘅餐廳,外賣盒$5 (我當丢俾你) 正常外賣盒
3宗罪
3.打劫嘅餐廳,外賣盒$5 (我當丢俾你)
正常外賣盒,$1-2,staff會講聲,後尾一睇單,把鬼火,$5一個盒,你地餐廳咁樣打劫個客,你地食相好核突,我費事浪費食物,折福,所以我俾你。
韓牛套餐
香港有更多嘅餐廳又務實,又需要你地支持,絕對唔係呢間唔值得嘅餐,我地有更好嘅選擇。