2011-07-25
原本開開心心同老公慶祝結婚兩個月,結果黎左呢間不知所謂既食店,當堂乜心情都無晒!什麼食回本既放題,哈,真好笑,我諗係店主自己回本咋卦! 壽司飯同腐皮,酸到"La"喉嚨! 饅魚,腥到嘔! 雞串,臭既! 鹽燒食物,全部無味既! 軟殼蟹、雞球,霉既!剌身,碎上兼無味! 拉麵,其實係公仔麵黎! 所謂任飲,汽水係product of PRC!最後連送果粒雪米糍,都係溶既!同老公未去食之前,上黎見到咁多唔好既comment,已經肴肴地!我仲好阿Q精神地同老公講「可能個人口味唔同,或者已經改善左呢...」結果... 全部野食都唔係人食,從未試過食放題可以難食到坐唔夠一個鐘就走,浪費時間兼金錢!!!點解仲有咁多團購網做promotion? 點解呢間野仲可以生存到?咁樣做臭自己個朵,不如唔好搞團購啦! 做得團購既,都係想幫大眾市民抗通漲,平少少食返d好野, 點知弄巧反拙,食到成肚火。奉勸買左呢個任食coupon既朋友,唔好去食喇,慳返加一嗰十幾蚊,食個魚蛋粉仲好!!!To : 某某團購GxxxpBxxxr 請你真係要查清楚d店舖優惠係咪可以放上網做團購先得架,我就因為咁冇去check 呢間垃圾而去購買,
什麼食回本既放題,哈,真好笑,我諗係店主自己回本咋卦!
壽司飯同腐皮,酸到"La"喉嚨!
饅魚,腥到嘔!
雞串,臭既!
鹽燒食物,全部無味既!
軟殼蟹、雞球,霉既!
剌身,碎上兼無味!
拉麵,其實係公仔麵黎!
所謂任飲,汽水係product of PRC!
最後連送果粒雪米糍,都係溶既!
To : 某某團購GxxxpBxxxr
請你真係要查清楚d店舖優惠係咪可以放上網做團購先得架,我就因為咁冇去check 呢間垃圾而去購買,少少損失唔緊要,最重要影響其他眾多既消費者,如果你地重係放d流野出來,你地都係咁先啦 bye bye
相就冇影到,見到食物都唔想影,驚影響部電話~