2018-11-19 1302 views
聽朋友講呢度做埋呢一個月就執喇, 最近做緊買一送一優惠今日嚟到中環大館行下影下相, 咁就同朋友嚟試一試佢龍蝦包之前喺大阪都食過, 要百幾蚊一個,我個人就覺得普普通通唔算抵食, 但去到日本總店就試下今次喺中環食呢個包, 佢做緊買一送一, 如果要曬兩個龍蝦包就hkd 158蚊, 要曬兩個蟹肉包就hkd138蚊, 我哋就選擇咗一個龍蝦包一個蟹肉包, hkd 148蚊買完嘢等咗五分鐘左右就有啦, 呢度係冇坐位嘅,我哋全程企喺度等個飽黎左好細個。。。。 因為係同朋友share嘅, 咁我哋就問佢有冇刀可以切開啦,佢答我地冇咁好喇。。。我地唯有用手撕開, 因為係有料嘅, 咁當然啲料就跌曬個兜度我先食咗個蟹包, 啲蟹肉係凍嘅同有腥味之後再食龍蝦包, 龍蝦肉係有少少暖嘅, 肉質感覺都幾好所以如果大家要食, 就建議只叫龍蝦包唔好要蟹肉飽啦但如果一個包158蚊, 我相信我絕對唔會食, 因為呢度嘅size畀我係日本食既少一半。。。。個飽實在細得有d 過份
聽朋友講呢度做埋呢一個月就執喇, 最近做緊買一送一優惠
今日嚟到中環大館行下影下相, 咁就同朋友嚟試一試佢

我先食咗個蟹包, 啲蟹肉係凍嘅同有腥味
之後再食龍蝦包, 龍蝦肉係有少少暖嘅, 肉質感覺都幾好
所以如果大家要食, 就建議只叫龍蝦包唔好要蟹肉飽啦

2018-11-18
$74 (Tea)