身為米線關注組嘅一員 有留意👀組員推薦左呢一間位於紅磡嘅小店米線好似幾吸引咁 一於帶埋朋友一齊試試佢湯底方面有酸辣,麻辣,蕃茄湯,豬骨湯;重口味嘅我哋 梗係食酸辣同麻辣湯底啦😆面底方面都有細心位 可以小粉 可以加底 仲可以轉芽菜底👍🏻特別要求嗰度都係 走酸菜走芽菜走韭菜走蔥等等啱晒我呢啲走青人士 當然佢都有個選擇係可以多蔥而家除左可以同店員落單之外, 仲可以喺QR code落單添酸辣湯底米線大辣 配雞肉絲,蘿蔔,豬肚絲 $59-雞肉絲夠索湯 可以吸收哂湯底精華-蘿蔔夠入味-豬肚絲滷味特濃杯裝豆漿 $9 清新冰凍嘅豆漿唔太甜麻辣湯底中小辣米線 走韭菜走蔥配肥牛加秘製腩肉 $51飲玉露淳茶舍 $9-肥牛份量都幾多下 質數ok!-腩肉軟腍 又勁入味 而且又唔太肥Btw, 佢地既湯底雖然係比較濃郁同重口味 但係唔係好重味精或者重又鹹又辣味嗰種 而且唔油膩人氣小食:雞絲山配蒜泥醬汁 $24果然係雞絲山 真係成座山咁多🙈😆就咁睇外表可能有少少乾身 所以一定要撈勻佢呢個蒜泥酸辣汁先好食鍾意重口味嘅朋友一定鐘意貴緣雞絲火山 $27 (中辣)試埋呢款四川辣味既雞絲山榨菜豬肚絲 $31酸酸甜甜嘅榨菜夠開胃
身為米線關注組嘅一員

湯底方面有酸辣,麻辣,蕃茄湯,豬骨湯;
重口味嘅我哋 梗係食酸辣同麻辣湯底啦😆

啱晒我呢啲走青人士 當然佢都有個選擇係可以多蔥

而家除左可以同店員落單之外, 仲可以喺QR code落單添

酸辣湯底米線大辣 配雞肉絲,蘿蔔,豬肚絲 $59
-雞肉絲夠索湯 可以吸收哂湯底精華
-蘿蔔夠入味
-豬肚絲滷味特濃

杯裝豆漿 $9
清新冰凍嘅豆漿唔太甜

麻辣湯底中小辣米線 走韭菜走蔥配肥牛加秘製腩肉 $51
飲玉露淳茶舍 $9
-肥牛份量都幾多下 質數ok!
-腩肉軟腍 又勁入味 而且又唔太肥

Btw, 佢地既湯底雖然係比較濃郁同重口味
但係唔係好重味精或者重又鹹又辣味嗰種 而且唔油膩

人氣小食:雞絲山配蒜泥醬汁 $24
果然係雞絲山 真係成座山咁多🙈😆
就咁睇外表可能有少少乾身
所以一定要撈勻佢呢個蒜泥酸辣汁先好食
鍾意重口味嘅朋友一定鐘意

貴緣雞絲火山 $27 (中辣)
試埋呢款四川辣味既雞絲山

榨菜豬肚絲 $31