2025-07-12
一句概括:中大伏啊!IG見到某J foodie 介紹,好似唔錯,就黎食。都唔知佢廣告收幾多錢,推薦間咁嘅野😡😡😡以後佢推薦嘅餐廳我都會睇埋其他人真實食評先去!咁嘅價錢,本身都唔expect有咩食物質素同服務可言ga la。一摸個menu油淋淋,都未落單,已經上蔬菜盤,等咗好耐都係得個一細盤,已經心有不妙,個分量少到呢。。。好,算,黎咗咁都照食啦。落完單就上埋前菜、牛同烏冬。咁嘅價錢,牛少,我明!烏冬份量又係誇張地少,得平時一餅烏冬嘅一半都唔知有無,仲要碎上!不得了🫠食食下個阿叔店員經過隔離檯唔小心整跌咗個餐牌落地下,可能檯之間空間少,佢腰骨又唔好啦,居然❗️❗️❗️當住我地面(享正隔離,一米距離都無啊)!!!用腳踩住個menu拖佢出黎,然後抹都唔抹,直接放返上隔離檯🤮🤮🤮 震驚到我同個friend都呆L咗!0衛生意識啊!享樓面當住客面都做到咁,都唔知廚房裡面啲嘢有幾污糟🤢上咗賊船無辦法,都要快快手食埋佢。兩個瘦嘅女仔都完全食唔飽,你就知佢分量幾坎坷。真係食吉邊可能仲開心啊。P.S. 公道講句,佢個牛質素係ok嘅。
P.S. 公道講句,佢個牛質素係ok嘅。